Traja najsilnejší z náradia na betón pre Váš veľký betónový projekt

Veľké betónové plochy si vyžadujú sofistikované náradie na betón. Rotujúca rúra na betón Battery Spin Screed® Vám plochu zrovná dokonale. Pracuje s rúrou do dĺžky až 6m. Toto náradie máme veľmi radi a často ho používame aj my na našich projektoch.

Valec na betón Roller Tamper tlačí kamenivo do spodných vrstiev, čím sa horná vrstva betónu pekne zlieva a dokonale tak pripravuje betónový povrch na finálnu úpravu pred hladením. S nim v podstate pracujeme hneď po roztiahnutí a zrovnaní betónu. Máme potom menej práce s magnéziovou doskou pri zatlačení kameniva, pretože to sme už zatlačili Rollerom.

Nasleduje hladenie magnéziovou doskou aj keď s vibrujúcim plavákom magnéziového hladidla na betón Bull Float je to hračka. Vibruje za pomoci prídavného vibračného setu Set Gen3 MagVibe, vibračný set pre Bull Float hladítka, plaváky.

Plocha je pekne vyhladená, betón necháme zatiahnúť, počkáme na finál prehladenie a metlu. Medzi jednotlivými úkonmi sa venujeme rohom a drážkam.

báradie na betón, hladený betón, metličkový betón, pancierová podlaha, farebný betón, farbený betón, pečiatkovaný betón, razený betón hladidlo na betón, hladítko na betón, metla na metličkový betón, sťahovacia lata na betón, plavák hladítka na betón, ručné hladidlo na betón betónová plocha, betónová príjazdová cesta, betónové parkovisko, betónový chodník