Hladený metličkovaný betón s farebným vsypom

Rozhodli sme sa vyskúšať nový farebný vsyp na betón farba antracit a tiež jednu z nových pečiatka na betón, no a na tento projekt padla vhod spolupráca s Togarent požičovňa stavebných strojov Kežmarok. Skladová betónová plocha, odstavná betónová plocha pre účely požičovne, metličkovaný betón, farebný vsyp na betón antracit. Pri situácii kedy je z jednej strany múr, nevieme použiť rotujúcu vyrovnávaciu a hladiacu rúru Spin Screed® je potrebné vyrovnať ručne za pomoci čo najdlhšej sťahovacej laty na betón Ezyscreed™. Prácu sme si urýchlili a zjednodušili s QLT Roller Tamper. Rotujúce mrežové valce na betón, ktoré zatláčajú kamenivo do spodných vrstiev, zároveň rovnomerne roznášajú masu po ploche a vyrovnávajú. Výrazne skracujú pracovný čas následného hladenia s magnéziovou plávajúcou doskou na betón Bull Float. Vynechali sme dodatočné hladenie s kovovým hladítkom na betón Fresno a rovno sme nanášali vsyp so zapracovaní do vrchnej vrstvy. Proces sme samozrejme zopakovali 2-krát, kde po druhom raze prišla finálna úprava betónu.
Narezanie drážky jointu na riadené prasknutie betónu hlbokým rezom s control joint grooverom a kozmetická úprava s walking grooverom. Proces s drážkovačom grooverom a rohovníkom edgerom na betón je potrebné opakovať. Po vyrovnaní súbežne s hladením floatingom s magnéziovou hladiacou doskou, tu úplne nahrubo, dôležité je si zatlačiť kamenivo aj v mieste drážky a na rohu. Potom pri druhom hladení so železom a tiež pred a prípadne aj po finálnej úprave napríklad metlou na betón, alebo pečiatkou..
Všetko je vidieť na tomto alebo na niektorom inom našom videu. Nezabudnite, že v prípade potreby technického alebo odborného poradenstva sme tu pre Vás, kontakty a online chat s nami na marshalltown.sk .Rovnako Vám vieme po dohode set náradia osobne predstaviť, zaškoliť Vás na mieste priamo pri Vašej realizácii, alebo vieme metličkovaný hladený a pečiatkovaný betón priamo zrealizovať.